tirsdag 11. januar 2011

Pannekaker og lekser...

Her hjemme skjer det ikke stort om dagen,så jeg føler at jeg ikke har så mye å blogge om.
Ikke har jeg tatt noe særlig med bilder heller. Må virkelig få spart pg kjøpt meg et skikkelig kamera. Ønsker meg sååårt noe som dette:Om 1 mnd og 13 dager(ikke at jeg teller altså...hihi) fyller jeg


Ikke at jeg forventer å få noe slik til bursdagen min, men kanskje jeg får litt penger som jeg kan legge inn i sparinga til kamera?!!


Jeg venter på at ungene skal komme hjem fra skolen,så blir det lekser og middagstid.
Jeg har faktsik litt lekser jeg også. Jeg har skrevet om det tidligere,at jeg går på "skole". Jeg utdanner meg til Barne og Ungdomsarbeider via voksenopplæring. 3 timer hver onsdag kveld sitter jeg på skolebenken. Itillegg har vi endel lekser som skal gjøres og masse lesing til prøver.
Det er faktisk veldig gøy å gå på skolen igjen. Hadde jeg ikke vært så gammel,skulle jeg tatt ny utdanning. Har drømt å bli kokk de siste årene. Har en lidenskap for mat og baking osv...Men nå får jeg gjøre det beste ut av det jeg har, så får jeg prøve å la mann og barn nyte godt av matlagingen min enn så lenge:)
Idag blir det allefall pannekaker til middag...Minstemanns favoritt!

Jeg fikk forrseten en koselig mail her om dagen...fra
Rosa og Ridderen
Jeg har visst vunnet et gavekort på 500,- i en adventskonkuranse inne på Foreldrenettet.
Har ikke fått med meg det jeg...så jeg ble veldig overrasket!!!
Jeg har alt vært inne på nettbutikken å bestillt noe for pengene,og vet hvem som skal få gave av meg,men vil ikke avsløre det ennå. Skal vise dere bilder av klærne og de heldige når det kommer i posten:)
Anbefaler alle med barn til å ta en titt innom denne butikken. De har sååå masse lekkert, og for tiden ha de masse salg!!!

2 kommentarer:

Malin sa...

Gratulerer med seieren da :D

Og gratulerer så masse på forskudd til din bursdag - så får vi håpe du får penger (eventuelt får kameraet:P) til å få kjøpt deg :D Speilrefleks er en helt ny verden :)

Lykke til videre på skolen :D

Anonym sa...

Hei.Pannekaker nam,nam.Håper ønske ditt går i oppfyllelse så det blir et nytt kamera.Jeg har speilreflekskamera er så fornøyd med det.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.