fredag 7. januar 2011

Ny snø og skitur

Idag har det lavet ned mange cm ny-snø. Og når solen tittet frem etter skoletid var det bare å pakke skiene i bilen og dra på skitur i lysløypa:)
Jeg tok med ungene og dro på "Prestmyra",i den største skiløypa vi har her på Frei.

Det ble en veldig fin tur...dog noe slitsom.
Minsten har litt slitne ski,så det ble mye "klabb" under for ham,noe som IKKE er gøy når man er 9 år og verdensmester!!!Han skal jo gå fort må skjønne,noe som ikke ikke er så lett med to cm tykke snølag under skiene:(
Måtte stoppe flere ganger å skrape av snøen,og vi kom oss da tilbake til bilen etter en stund!Flotte spor og godt føre idag på nysnø med -2 i lufta.
Må vel bli en skitur til i løpet av helga...da kanskje med kakao og nystekte boller?


Her er "mor sjøl" i skisporet. Sporty ja:)hihi
Gleder meg allerede til neste skitur. Føles så godt etterpå!
2 kommentarer:

Malin sa...

Ser ut som dere har htt en fin tur :D Er jo så koselig å stå på ski :D Tenkte å ta fram skia våres endag å, komme oss ut! Må jo nyte vinteren mens den er her, og ikke bare irritere sg over den, som man har lett for å gjøre ofte :)

Camilla sa...

Hei.

Litt info om det å endre fonter osv.
Man kan ikke laste opp noe eller laste ned noe iforhold tild et å lage fonter på bloggen. Detmå gjøres for hånd i htmlen. Men det er en ting en da må tenke på er at en ikke bare med et trykk i bloggerutformingen kan endre skriftfarge etter humør. Sånt må i ettertid endres inne i htmlen. Så det er greit å ha klart for seg hva en ønsker iforhold til font, farger osv.
Gi meg en lyd når du har lest dette. Mange som endrer dette, men da er det greit å ha det slik en stund, som du skjønner, ikke noe å endre og bytte hver mnd ;)

Klem, C.