søndag 9. mai 2010

Love is in the air...

Iallefall for disse to:)
På vei innover på campingen på fredag stoppet vi ved en grillplass vi pleier å dra til. Ungene var så spente på om froskene hadde lagt egg ennå. Og det hadde de til gangs!!
Blir spennende å følge med oppi dammen fremover nå å se eggene klekke til rumpetroll som vokser opp til å blir "søte" små frosker:)Og med en million små rumpetroll vil nok disse to turtelduene ha litt å stri med fremover...selv om jeg har en mistanke om at morsinstinktet ikke styrer denne mammaens liv etter at eggene er lagt! Multitasking på høyt plan må vel til å for å holde styr på en slik søskenflokk...Idag har vi hatt regn og vind. Ikke noe særlig vær å være ute i,så det har blitt endel tv-titting.
Håper på litt bedre vær imorra,så jeg får sådd noen frø i blomsterbeddet utenfor campingvogna før vi drar hjem.
Har to rosebusker i beddet mitt,men det ser desverre ut som at den kalde vinteren har tatt knekken på dem i vinter. Den ene busken har ÈN knopp og den andre har ikke fått noen ennå.
Håper de kommer seg,for de er jo så utrolig lekre når de står i full blomst!Det kommer nok opp endel forskjellige blomster her i sommer. Ifjor sådde vi både løvemunn,lobelia(blå),ringblomst og blomkarse. Noen av disse har en tendens å dukke opp igjen,siden de frøer seg selv. Blir spennende å se hva som titter opp nå når temperaturen begynner å stige litt. Skal legge ut bilder etterhvert som det kommer opp.

1 kommentar:

♥ Monica ♥ sa...

Hei på du! Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Jeg måtte jo inn i din å se og den er kjempeflott. Gleder meg til å lese mer her. Legger den til på blogglisten min så jeg finner tilbake til den ved en senere anledning.
Håper du har en fin søndag.
Klem M.