tirsdag 29. mars 2011

Jeg kom over en lekker blogg idag, og jammen hadde hun ikke Give Away med hærlige premier også! Måtte jo prøve lykken her...
Ta en titt på Mitt Landliv!

Premiene er et nydelig bilde-oppheng fra I.B Laursen


Og et nydelig handlenett i myk lin!


Regler er som følger:
1 lodd for kommentar i dette innlegget.
2 lodd for kommentar i dette innlegget, og bli følger av bloggen (er du allerede følger får du automatisk to lodd for kommentar).
3 lodd for å linke til Giveawayen fra sidemenyen på din blogg.
4 lodd for å lage et eget blogginnlegg med link til giveawayen.


Her har du store muligheter for å være den heldige vinneren, da du kan få hele 4 lodd!!Denne trekkes 09.04.2011 klkken 21.00!

Lykke til!

3 kommentarer:

Miss Mette sa...

Hei, oppdaget bloggen din via en annen blogg, og tenkte jeg skulle legge igjen et lite spor :) Likte meg godt her inne hos deg, masse flotte innlegg og variasjon... Meldte meg også på din giveaway, litt i siste liten, men jeg er med :)

Du er velkommen på besøk hos meg, og hvis du vil har jeg også en GIVEAWAY hos meg... Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

Mitt Landliv sa...

Så koselig at du vil være med hos meg. Også har du laget et eget innlegg om giveawayen, tusen takk!

Grafitti på veggen synes jeg faktisk er hakket mer aktuelt enn flammetapet, hehe... Men ikke kan jeg spraye og ikke har jeg noen bekjente som kan det heller... Tror ikke jeg tør slippe guttebassen løs med sprayboksene heller! Ikke lett når de er så store at de har egne, sterke meninger!

Ha en fin dag!

Hilde♥ sa...

God lørdags morgen.
Har en award inne hos meg til deg..
Ha en flott lørdag.
Klem Hilde